Imperial Dreams of Black Knights “Öhman”

I slutet av 2021 visade det sig att Öhman hade tumörliknande förändringar i flera organ i magen, förstorade lymfor och rejält med vätska i magen vilket fick han att ha en mycket uppsvälld mage. Han medicinerades för att må bättre, vilket han också gjorde, då aptiten kom tillbaka, men efter en vecka så var det ändå dags att säga farväl till honom.

Onsdag 5 januari 2022 fick Öhman somna in hos veterinären och det är så tomt utan honom. Han var en glad och positiv hane som älskade alla människor. Han var enkel att leva med och var mopshanen Albus stora förebild. De två hanarna kom bra överens och lekte med varandra ibland.

Vi är glada att ha Öhmans dotter Peggy kvar. I Nederländerna finns hans två röda långhåriga söner Viking och Viggo van het Bossche Front (födda 2013) och i Vänersborg bor hans dotter och Peggys lillasyster Moira.

Imperial Dreams of Black Knights 2011 – 2022