Pinglan ställdes ut på den internationella utställningen i Leksand 5 september, vilket var första utställningen för henne sedan december 2019. Då hade hon valppäls, vilket hon inte har nu. Faktum är att hon inte har så himla mycket päls alls just nu, men efter sommarens totala utfällning så håller hon just nu på som bäst med att klä på sig igen.

Det var tio chowar anmälda för domare Carl-Gunnar Stafberg, men bara nio kom till start. Tragiskt nog var en chow inblandad i en allvarlig incident på utställningsområdet som slutade med att matte fick åka ambulans till sjukhus med brutet ben och en liten hund fick läggas in akut på djursjukhus med allvarliga skador.

Pinglan var på ett strålande humör denna soliga dag (som började med frost och isig vindruta på bilen på morgonen och sedan blev sommarvarm framåt förmiddagen) och visade upp sig jättefint i ringen. Bristen på päls låg henne dock i fatet, så hon placerades som fyra av fyra i bästa tikklassen. Då två av de före henne var juniorer så fick Pinglan i alla fall reserv-cacib.

Pinglans kritik:
Utmärkt helhet. Fin siluett. Kort i pälsen. Bra tikhuvud som inte är extremt. Utmärkt kropp. Bra svans. Rör sig bra för rasen.
Excellent 1, CK, 4-btkl, R-CACIB