Lördag 16 mars åkte jag och Pinglan norrut till goldenklubbens inofficiella utställning i Gideå. Extra roligt var att det denna gång var ytterligare en chow chow anmäld och det visade sig vara en cremefärgad hanvalp som ägs av min vän Annika Persson i Hörnefors.

Utställningen var inne i ett växthus. Det droppade lite från taket och tack vare det mulna vädret så var det lite råkallt där inne, men Pinglan klagade inte. Hon trivdes i sin bur, där hon kunde slappa och titta på allt som hände utanför.

Inne i ringen så visade Pinglan upp sig strålande, som vanligt och i tävlan om BIR-valp så vann hon faktiskt över cremefärgade Ezzo, som är en litauisk import som är några veckor yngre.
Här en film från tävlan om BIR och BIM.

För ovanlighetens skull så var det grupptävlan även för valparna, så i gruppen vann Pinglan över en jättefin keeshondvalp.

I Best In Show-finalen så kom det att stå mellan Pinglan och Annikas fina amerikanska cockerspanielvalp. Vi fick ta flera varv i ringen, innan domaren placerade Pinglan på en andra plats. Inte dåligt att på två valputställningar bli BIS och sedan BIS-2!!

Här är en film från BIS-finalen.

Nu får Pinglan vila från utställningar tills i sommar, då det blir dags för juniorklass.