Gaia ställdes ut på sin andra officiella utställning i Högbo 7 september. Domare var irländske Paul Scanlon och han verkade vara riktigt imponerad av Gaia… Tre tikar anmälda och två mötte upp. Gaia var den enda som kunde tävla om bästa tik, då hon fick Excellent och CK, så hon vann och fick även sitt första cert! Kul! I tävlan om Bäst i rasen och Bäst i motsatt kön, så fick Gaia dock se sig slagen av championhanen Jack.

Detta är Gaias kritik:
Excellent for breed type. Lovely smooth. Very good in head. Very good clean eyes. Well set ears. Very expressful (?). Muscular front assembly. Well boned. Great topline. Well set tail. Nicely angulated behind. Moves very freely. Impressive over all profile. Excellent coat and colour.
Excellent 1, CK, bästa tik, cert, BIM

Tävlan om BIR och BIM mellan svarte hanen Jack och Gaia.

De två certvinnarna denna dag. Gaia vann tikcertet och Knutte vann hancertet.

De två tikarna i juniorklass, där alltså Gaia vann.