Vi har fått en ny medlem i familjen och det är svarte korthårshanen Öhman. Han heter egentligen Imperial Dreams of Black Knights och är född i Sverige av en amerikansk uppfödare och med en nästan helt amerikansk stamtavla.

Öhman ägs egentligen av Hans Jörgen Madsen, mest känd som Dansken, men då sviktande hälsa gjort det omöjligt för honom att ha kvar hunden, så bor nu Öhman hos oss och delägs mellan oss och Dansken.

Öhman är en glad och positiv juniorhane på snart 10 månader som nästan svimmade av lycka när hans nya hem visade sig innehålla inte mindre än sex tikar!! Hormonerna sprutade nästan ur öronen på honom när han först träffade dem, men redan ett dygn senare så har han lugnat ner sig en hel del, till både vår och tikarnas belåtenhet. Han har även funnit en lekkamrat i vår mops Hekla och de två har verkligen roligt tillsammans.

Tanken är att vi ska ställa ut Öhman i höst, men tills dess så får all tid gå åt till att lära känna honom och bara njuta av sommaren.