Idag har Hedvig varit på återbesök hos veterinären efter knäoperationen i januari. Först tittade veterinären på Hedvig i rörelse och hon rörde sig så bra att veterinären först inte kom ihåg vilket ben som var opererat.

Muskulaturen är lika på båda benen, vilket är bra. Det knastrar lite när man böjer på båda knäna och det är ju för att hon har artros, så det var ju inget oväntat.

Röntgen visade på att det opererade knät har läkt ihop precis som det skall. Veterinären visade även en bild som togs precis efter operationen, så man kunde jämföra med hur det såg ut idag. Märkligt nog, men mycket positivt var att en del artros som fanns på röntgenbilden från operationsdagen faktiskt hade försvunnit på dagens bild.

Hedvig är nu helt friskförklarad på det opererade knät, men då hon har artros på det andra knät så kan korsbandet där gå sönder i framtiden, så det kan bli operation även där, men det hoppas vi dröjer.

Hedvig är i alla fall fullt rörlig och springer och leker utan problem.